Happy New Year 2008

Selamat Tahun Baru 2008 buat semua pembaca blog ini…dah lama sangat x update rasanya,almaklumlah aku cuti duduk di rumah dan kadang2 je aku ke Starbucks untuk online..2-3 jam di Starbucks x cukup rasanya nak check emel lagi,reply emel lagi..01 Januari 2008..aku dah tanam azam untuk tahun 2008 nie untuk lebih maju ke hadapan…semua orang pun macam tukan..:-) sebelum 2007 berakhir,aku dah sempat tunaikan hasrat aku..aku dah berjaya tubuhkan company yang berdaftar di bawah nama RedScicssors Studio.Diharap aku dapat projek2 yang bagus pada tahun 2008 nie nanti..InsyaAllah..Untuk tahun 2008 nie,aku harap dapat tunaikan hasrat aku untuk lebih serius berblogging.Aku dah beli hosting untuk blog aku dan harapnya itu adalah langkah pertama sebelum dapat menunaikan hasrat aku tu.Laman web untuk RedScissors Studio pun sedang dalam pembinaan dan diharapkan dapat disiapkan secepat mungkinSemoga kita semua dapat menunaikan azam kita di tahun baru 2008 ini…^_^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: