Exam Week

Busy betul minggu nie dan minggu lepas..aduii..ada ke study week berlambak assignment yang nak kene anta.Fuhhh letey betul.Nak study lagi,nak siapkan assignment lagi,nak siapkan lab report lagi.aduiii.So far,dah selesai 5 paper.Tinggal lagi satu paper je besok,and lepas tu enjoy la cuti 2 bulan..:-) Hopefully semuanya baik2 saje dan selamat..insyaAllah.Hari Jumaat nak start cuti da,hehe2.Hari nie relax sket sebab esok tinggal satu paper je lagi, iaitu Digital System.Banyak benda yang nak dibuat sepanjang cuti nanti,nak settlekan pasal projek website dengan sekolah yang aku buat tu and macam2 lagi..

17hb November nie iaitu hari Sabtu jam 8 malam Ms Nasha Aziz akan menghadiri majlis Sime Darby Annual Dinner bertempat di Hotel Eden Garden,Johor Bahru.Nantikan gambar2 eksklusif dan menarik beliau di sana nanti…^_^ Selamat bercuti diucapkan kepada diri sendiri..esok last paper..yahuuu! *_^

p/s:- photo credit to Bro Jinggo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: