P Ramlee The Musical besttt ^_^

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua pembaca blog nie,dah dekat sebulan x update blog nie aku rase..bulan puasa haritu aku sedikit bz dengan aktiviti2 lain..memang full aktiviti aku sepanjang bulan puasa yang lepas.Walaupun bz,aku seronok…;-) at least aku memenuhkan masa lapang aku dengan benda2 yang berfaedah.Ada sekali tu aku demam panas plaks,2 hari aku cuti time tuh sampai terlepas amek test Electric…huhu2.Sebelum start bulan Ramadhan lagi aku dah ushar tiket untuk PRAMLEE THE MUSICAL nie,sebab waktu tu aku takut habis sebab aku dengar tiket dah 25% sold out time tu…usha2 pastu aku x beli lagi pastu aku pun sibuk plaks dengan aktiviti2 lain..and then aku terlupa.Waktu hari raya ke-4,member aku call tanya aku pergi ke tidak tengok teater tuh..time tula baru aku teringat aku x beli tiket lagi..maka dengan penuh harapan aku mintak tolong la kawan aku belikan..usha kat internet macam dah habiss..so kawan aku terus g beli kat IB.Dapat tiket untuk 21 Oktober,pukul 3 petang..huh dapat tiket rm30 mesti seat pun kat atas2 mesti kureng nampak.huhuh2.Apapun aku enjoy tengok teater nie dari mula sampai habiss…^_^ Bagi aku jalan ceritanya cunn dan scene yang paling aku suka..scene antara Norizan dan Ramlee.Muzik nye pula memang class dan persembahan Dato’ CT Nurhaliza pun boleh tahan..Sean Ghazi pula memang sesuai dengan watak Ramlee tuh..Persembahan Atilia pun cunn dan suaranya memukau..Liza Hanim memberikan persembahan yang cukup superb dengan memegang watak Saloma..memang sesuai sangat watak tu dengan Liza Hanim.Unsur humor yang diselitkan dalam babak di antara Saloma dan PRamlee berjaya mencuit hati penonton..enjoyyy…props yang cunn juga antara daya tarikan.Tahniah kepada Datin Tiara dan juga team production yang lain kerana berjaya menghasilkan sesuatu yang superb seperti ini..dan tahniah juga kerana tiket2 telah habis dijual sebelum 18 Oktober lagi…^_^

haa niela pandangan dari atas yang sempat dirakamkan …;-)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

sempat jugak we’all snap gambar CTNURHALIZA kat luar tuh….comelnyee CT nieh..aduiiii.urrrmmm Melissa Saila x kurang hebatnyaa..gaya ala2 Marilyn Monroe dalam teater nie memang cunnn dan sangt sesuai untuk beliau…

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

pssstt ..gambar ini telah dicilok dari blog Chief Kodok..
gambar Miss Nasha Aziz sewaktu tayangan PRamleeTM pada 18 Oktober

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ulasan PRamlee The Musical :-

Prop, Lagu & Sinopsis Babak Pertama Teater Muzikal P. Ramlee
Ulasan Teater Muzikal P Ramlee The Musical: Part 1

Gambar2 menarik  :- Ched Eddie Yusoff’s Website

3 Comments

  1. vangardx said,

    October 25, 2007 at 11:32 am

    huhu..mcm marilyn monroe kalau melissa saila nyer rambut kaler kuning..😀

  2. Trojan said,

    October 25, 2007 at 9:11 pm

    wargh!!
    penuh mack up artis tuh!!

  3. xsyd said,

    October 26, 2007 at 10:48 am

    melissa saila paling meletopp la lakonannya…;-)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: