KAMI.The TV Series

KAMI The Series follows the individual storiesof a group of five friends and the events that lead them to find each other.

KAMI adalah kisah persahabatan lima orang sahabat dan perjalanan mereka dalam menghadapi liku-liku kehidupan.

Untuk maklumat lanjut…sila klik  Budiey’s Blog dan Projek Kami

2 Comments

  1. December 22, 2007 at 11:30 pm

    first sbb ako tgk cte ni…sbb kakak aku suh tgk diek jd extra dlm cte ni (untill nw aku tak tgk pon part tu…hehe) but ble ako tgk 1st episode jewk ako tros minat cte neh… best giler..smpai la ulangan smele cte neh pon aku tgk gak (bawu pas lepak tgk KAMI la ni)…

  2. mangkok bersih said,

    January 5, 2008 at 12:58 pm

    hah..cite ni mmg gempak abeh r..gua suke lyn


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: