Starbucks

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Dah sebulan cuti,akhirnya aku kembali semula ke kampus..hehe.Selalu time cuti boring je tak tau ape nak buat..tapi aku rase cuti aku kali ini sangat best..banyak aktiviti2 menarik yang aku buat..dan sangat seronok.hehehe.Line internet kat rumah aku dah potong sebab aku pun byk habiskan masa kat kolej..so time cuti hrtu,kalau aku nak online,aku g STARBUCKS jela..terima kasih Starbucks..kau amat berjasa padaku..ehehe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: