Datin Diaries

 

Aku baru je selesai menonton Datin Diaries dari episode 1-9,tak berpeluang tengok kat tv so terpaksa la download dari Jiwang Torrent.Ramai yang kate drama nie tiru Desperate Housewives..tapi bagi aku takdela tiru.Mungkin konsepnya same tapi yang lain2 ok jerk aku rase..drama nie memaparkan kisah kehidupan dato2 dan datin2 di Malaysia nie.Realiti sebenarnya kalau kite tak perasan..

 

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

 

Datin Mary lakonan Azean Irdawaty masih bergelut dengan masalah familynya..suaminya ada affair,naknya Fuad dan Rita dah semakin kurang ajar..(suke tengok lakonan Zulhuzaimy yang selamba dalam drama nie)…Datin Mary pula baru je memenangi jawatan presiden bagi kelab datin2..Bagi Datin Sally pula,lakonan Nasha Aziz..Datin Sally sedang cuba menyelamatkan perkahwinannya..so pergi bercuti dengan Kadir selama seminggu.Masih tak tahu ape lagi yang terjadi seterusnya..kene tunggu episode seterusnyaa…Datin Molly iaitu Rita Rudaini pula sedang cuba mempertahankan hak2nya sebagai isteri kedua..cuba mendapatkan khidmat peguam untuk mendapatkan nasihat berhubung kes Datin Noor yang tak henti2 mengganggu kehidupannya.Lakonan Fazura dalam drama nie agak best sebab niela scene yang boleh membuatkan orang ketawa.Telatah Datin Nelly dan maknya memang kelakar dalam nie..Hehehe..Datin Nelly pula sedang sibuk merancang perkahwinannya dengan Dato Y.Hehehe..

 

Banyak lagi kejutan akan datang dalam drama nie..so sama2 la saksikan drama nie setiap Selasa 11.00 malam di TV3…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: