Spiderman 3

Baru balik dari tengok Spiderman kat Midvalley tadi tayangan kul 12.Fuhh best jugak.Enjoyy..Spiderman emosi kali nieh..Hehehe.Spiderman ada masalah cinta sket.Mula2 check kat internet nak book,sume tiket sold-out..sedikit kecewa tapi digagahkan juga ke Midvalley.Sekali pergi tengok banyak lagi..sukanye hatii.Bukannya ape,keseronokan menjadi orang terawal menonton tuh lain sket..hehe.Leh aaa riak sket kepada sesiapa yang belum menonton nanti.Pas habis movie,bersiar2 di Kuala Lumpur sebelum balik semula ke Bangi.Hehehehe.Disebabkan semangat masih menular..so aku tukar blogskin pun Spidey nyer template.Cantik tak?Hahaha.Ok sekarang mau tido…:-)
 

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: